image1 image2 image3

Eufoton 800

EUFOTON LASEmaR 800 este o platforma a laserului pentru o utilizare larga in chirurgia dermatologica, chirurgia vasculara, cosmetologie, terapie medicala, chirurgie plastica si generala, reprezentand cea mai buna solutie pentru multe aplicari diferite.
Datorita lungimii de unda, care este in mod optim absorbita de melanina, hemoglobina si cromofori exogeni si nu tocmai de apa, este posibil sa se obtina fototermoliza matematica a leziunilor vizate, reducand riscul distrugerii tesuturilor inconjuratoare sanatoase chiar si in cazul miscarilor neintentionate de catre operator sau miscarilor imprevizibile ale pacientilor.

LASEmaR 800 cuprinde un display de 7 inci extraordinar cu touch screen, un software usor de utilizat cu protocol reincarcat, care poate fi in totalitate modificat de catre operator pentru o folosire eficienta rapida. LASEmaR 800 este compact, usor de transportat, fara costuri de intretinere sau consum si poate fi folosit pentru un numar mare de aplicari prin simpla schimbare a accesoriilor.
Aplicatii:

    Dermatologie
    Acnee
    Foto-reintinerire
    Endolight lift
    Micro liposculptura
    Inlaturarea parului
    Terapie cu laser
    Tratament de oxigenare vasculara.

Distribuitor unic EUFOTON LASERS - Italia in Romania
Pentru mai multe detalii descarca bosura EUFOTON LASERmaR 800.

Eufoton 800

DESCARCA PDF - EUFOTON 800 DESCRIERE

ciorapi-medicinali-bucuresti.ro
ciorapimedicinali.ro
ciorapi-varice.ro