image1 image2 image3

Despre noi

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Suntem MEDICAL HELP EXPERT, o companie care a fost infiintata in urma experientei pe care o avem in domeniul medical si din dorinta de a pune la dispozitia medicilor din romania tehnologia de ultima generatie pentru aparatura medicala si pentru ca performanta serviciilor medicale sa fie la cel mai inalt standard, iar pacientii sa poata beneficia de servicii si produse de calitate la un pret accesibil.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea companiei noastre ne-a oferit privilegiul de a fi reprezentantul unic in romania al uneia din cele mai mari companii din lume "eufoton medical lasers" producator din Italia de aparatura laser specializata in: dermatologie, stomatologie, chirurgie generala si vasculara, urologie, neurologie, modelare corporala, flebologie...

Totodata suntem onorati de a reprezenta in Romania compania translite din usa, producatoare de aparate veinlite clinice si portabile, ideale pentru vizualizarea venelor in flebologie, laborator, medicina de urgenta...

Calitatea produselor noastre

In urma unui studiu amanuntit asupra multor branduri de pe piata internationala si tinand cont de faptul ca intotdeauna compania noastra a optat pentru calitate si stil, imbinand astefel utilul cu placutul dar totusi la preturi accesibile, am decis sa fim reprezentantul unic in Romania al companiei OFA Germania, unde se produc ciorapi de de cea mai buna calitate care contin 23% bumbac, avand o gama diversa de modele si culori, pacientii nostrii putand astfel beneficia de comfort si calitate.

Totodata ortezele si incaltamintea medicala produse de ofa sunt de asemenea cele mai performante. Compania OFA a inventat un concept nou de ciorapi medicinali extrem de atragatori si confortabili datorita fibrei ciorapului care este impregnata cu aloe vera si care la atingere emana particule fine de aloe vera ce asigura hidratarea optima a pielii si confort, inovatie a firmei OFA.

Din dorinta ca misiunea pentru care ne-am angajat, accea de a pune la dispozitia dumneavoastra produse si echipamente medicale la cel mai inalt standard de performanta si calitate, participam la cele mai mari expozitii si congrese medicale interne si internationale. (Denta 2010, Medica 2010, Medica Dusseldorf 2010, Congresul de estetica-ianuarie 2011 Franta-Paris, Congresul de angiologie si chirurgie vasculara-martie 2011 Germania Frankfourt, Congresul international de flebologie–aprilie 2011 Anglia-Londra (Royal society of medicine), Congresul international de flebologie si angiologie de la Cluj, iunie-2011).

Relatiile excelente pe care le avem cu partenerii nostii, aprecierea medicilor si pacientilor reprezinta garantia faptului ca MEDICAL HELP EXPERT ofera produse de cea mai buna calitate.

ciorapi-medicinali-bucuresti.ro
ciorapimedicinali.ro
ciorapi-varice.ro