image1 image2 image3

Ciorapi medicinali GILOFA MED

Ciorapi medicinali compresivi Gilofa Med pentru bolnavii care au afectiunea Hallux Valgus.

Gama de produse a ciorapilor medicinali Gilofa Med ofera suport profilactic si ajuta in cazuri obisnuite de maladii care afecteaza piciorul.
Ofa Bamberg a creat pentru bolnavii care sufera de afectiunea Hallux Valgus un brand special de ciorapi medicinali din bumbac (50%).

Femei in special sunt adesea afectate de aceasta afectiune ca urmare a pantofilor cu toc inalt care sunt prea stramti.Pentru a diminua aceasta afectiune (de Hallux Valgus) Ofa Bamberg a creat un ciorap medicinal special prin nituirea degetului mare separat de celelalte degete, oferindu-i libertate de miscare fara restrictii.

Acesti ciorapi medicinali Gilofa Med- Hallux Valgus pot fi purtati preventiv dupa consultarea medicului dumneavoastra sau in urma operatiei(Hallux Valgus).

Solutia problemelor a picioarelor de marimi mari.

Hallux Valgus in general este o afectiune raspandita la picioarele de marimi mari.Cu timpul muschii si ligamentele nu mai sunt capabile sa indrepte degetele de la picior, acest lucru poate provoca imflamatie dureroasa. Acesti ciorapi medicinali Gilofa Med (Hallux Valgus) combina avantajele brandului Gilofa cu varful creat special.

Marimea 1 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 36-38
Marimea 2 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 39-41
Marimea 3 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 42-44
Marimea 4 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 45-47

Compozitia materialului pentru ciorapi medicinali:
50% Cotton
40% Polyamide
10% Elastane

Ciorapi medicinali compresivi Gilofa Med pentru diabetici.

Gama de produse a ciorapilor medicinali Gilofa Med ofera suport profilactic si ajuta in cazuri obisnuite de maladii care afecteaza piciorul. Ofa Bamberg a creat pentru diabetici un brand special de ciorapi medicinali fara nituire din bumbac (66% cotton) cu efect anti-bacterian datorita fibrelor din argint care combat imflamatia si ranile deschise.
Ingrijirea picioarelor este foarte important pentru diabetici si trebuie sa inceapa cu purtarea ciorapilor medicinali Gilofa Med. Ciorapii medicinali speciali pentru diabetici Gilofa Med ne impresioneaza cu procentul mare al bumbacului (66%) si avantajul de fabricatie fara nituire, lucru care previne aparitia punctelor de presiune. In magazinele medicale specializate in vanzarea ciorapilor medicinali.
Ciorapii medicinali Gilofa Med ne vin in ajutor deoarece au continut de fibra de argint pura care ofera protectie anti-bacteriana sporita, prevenind pericolele infectiei si totodata continutul de fibra de argint pura in ciorapii medicinali Gilofa Med contrabalanseaza fluctuatiile de temperatura, in asa fel incat piciorul ramane mai racorit in timpul veri si placut incalzit in timpul iernii.
Ciorapii medicinali pentru diabetici nu contin cauciuc si nu au compresie.

Marimea 1 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 36-38
Marimea 2 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 39-41
Marimea 3 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 42-44
Marimea 4 a ciorapului medicinal = Marimea pantofului 45-47

Compozitia materialului pentru ciorapi medicinali:
66% Cotton
24% Polyamide
10% Statex (20% pure silver / 80% Polyamide)

ciorapi-medicinali-bucuresti.ro
ciorapimedicinali.ro
ciorapi-varice.ro